KVKK Kategori Arşivi

Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Başvuru Formu

Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında  Başvuru Formu

Sayın başvurucu, Eldeki başvuru formu; iş yerimizle olan ilişkinizi tespit ederek, varsa iş yerimiz tarafından işlenen kişisel verilerinizi eksiksiz olarak belirleyerek, ilgili başvurunuza doğru ve …

Devamını Oku

Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Yapılacak Başvurulara İlişkin Bilgilendirme Metni

Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında  Yapılacak Başvurulara İlişkin Bilgilendirme Metni

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11’inci maddesinde “kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel …

Devamını Oku

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Gereğince Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası Hakkında Aydınlatma Metni

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Gereğince Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası Hakkında Aydınlatma Metni

Değerli ziyaretçimiz,   Bilgi, tarih boyunca en önemli varlıklarımız arasında gelerek zenginliğin, bilgeliğin ve en önemlisi teknolojinin en büyük kaynağı olmuştur. Bilgi, bazen masamızın üzerinde, …

Devamını Oku

İnternet Sitesi Veri Güvenliği, Gizliliği ve Çerez Politikası Aydınlatma Metni

İnternet Sitesi Veri Güvenliği, Gizliliği ve  Çerez Politikası Aydınlatma Metni

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca, kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin veri sorumlusu “Kızılırmak Mah. Ufuk Üniversitesi Cad. The Paragon Tower İş Merkezi No: 2/80 Söğütözü/Ankara” …

Devamını Oku